Vorig jaar hebben we samen met de amateurvereniging op gebied van de fotografie in Emmen.(genaamd “Fotofun”) een workshop georganiseerd die erg in de smaak viel bij de 18 deelnemers. Een fotograaf en een schilder gingen samen op pad naar een bepaalde locatie om ieder vanuit zijn eigen discipline een werkstuk te maken. Dit bleek verrassende discussies maar zeker ook mooie resultaten op te leveren.

Op zaterdag 25 mei kunnen koppels weer op pad, ditmaal zonder locatieopdracht maar wel met het thema “perspectief”. Er is maximaal plaats voor 8 koppels, dus vol is vol. Als warming- up geeft onze docente Fia Visser een korte inleiding over dit onderwerp waarna je samen met een fotograaf op pad gaat. De fotograaf met zijn camera en jij met schetsboek en potlood/krijt. Kies dan een onderwerp wat je tegenkomt en maak met eigen interpretatie een werkstuk dat je later uit kunt werken. Samen met elkaar geven we daarna een vervolg aan de uitwerking waarbij we nu denken aan een tentoonstelling van de werken in de grote kerk tijdens de kunstmarkt op 24 augustus. Hieronder een programma van deze ochtend:

10.00 uur : start met koffie en de inleiding van Fia Visser.

10.30 uur : op stap met een fotograaf tot uiterlijk 11.45

12.00 uur: lopend buffetje om van gedachten te wisselen ook met andere koppels en planning vervolg.

13.00 uur: afspraak over verdere vormgeving vervolg en sluiting.

Locatie Heidelaan 16, Emmen lokaal 2. Je kunt zich inschrijven voor deze uitdaging voor 15 mei as. via: secretarisake@gmail.com

De kosten voor deze workshop zijn€12,50.