De A.K.E. doet mee met diverse tentoonstellingen. Er zijn acht vaste locaties. De commissie tentoonstellingen werkt voortdurend aan het vinden van nieuwe expositieruimten voor leden en cursisten van de A.K.E. Op de volgende locaties mogen de A.K.E.-leden exposeren.

Zuidermarke - Oostermarke - Medischcentrum Klazienaveen - De Horst - De Schans - Heidehiem - Scheperziekenhuis

Daar komt per 1 mei de Bibliotheek in Klazienaveen bij. Hier kunnen we ook werk dat in een vitrinekast past exposeren, denk aan sieraden, kleine beeldjes enz. Voor aanmelding neem contact op met Tonny de Keijzer, Mail a.d.keijzer@hotmail.com of Joke Schenk: jokeschenk@ziggo.nl

Hiernaast wordt jaarlijks een expositie georganiseerd door het Centrum voor beeldende kunst (CBK), waar leden van de A.K.E. gedurende twee maande hun werk kunnen laten zien. Deze tentoonstelling is gewijd aan een thema dat jaarlijks wordt gewijzigd. Voor meer informatie onder deze deze tentoonstelling en het thema van dit jaar ga dan naar de pagina over deze tentoonstelling.

Ook biedt wethouder Robert Kleine leden van de A.K.E de mogelijkheid om op zijn kamer werk te exposeren. Bekijk deze pagina.