Inloopmiddag

Beste AKE-leden,

Naar aanleiding van de belevenis van het Rensenpark merkten een aantal leden op het te zullen missen om niet meer naar een plek te komen om lekker te werken, kennis te maken met andere creatieve uitingen, elkaar te ontmoeten. Daarop bedachten we als bestuur dat het in ons eigen atelier ook mogelijk moest zijn om iets dergelijks te organiseren. Daarom zullen we in deze maand, februari en maart als proef iedere laatste zondag op de Heidelaan 16 de deur openen voor ieder lid die het leuk vind om te werken, elkaar te inspireren tot mooie dingen. Neem een introduce mee of spreek samen af en ervaar hoe gezellig en vruchtbaar het is zo maar samen iets doen of gewoon lekker zelf aan de gang te gaan. Als je met eigen materiaal wilt werken neem je dat mee, maar als je iets anders wilt uitproberen dan is er op bescheiden wijze wel wat materiaal aanwezig. Dus bijvoorbeeld: Altijd aan het schilderen maar ook wel eens wat klei in je handen willen hebben? Of een buurvrouw of neef die altijd zegt dat schilderen niets voor hem is? Neem hem eens mee of waag zelf eens iets anders.

Serieus aan het werk zijn of zo maar een wat aan klooien om te ervaren hoe dat is dat is de opzet. En misschien zijn er binnen dit kader wel andere leuke ideeën onder jullie, we staan graag open voor suggesties.

Dus:
Op 27 januari, 23 februari en 31 maart is het atelier van 11.00 tot 16.00 uur geopend voor actieve leden. Voor een tegemoetkoming van de kosten wordt voor leden 3 euro gevraagd, voor introducees 4 euro.

We zien jullie graag,

tot ziens

Het bestuur.

Logo AKE