Expositie Bloei geopend

Vrijdag 29 november heeft wethouder wethouder Raymond Wanders van Emmen de expositie Bloei geopend. De wethouder sprak zijn waardering uit over het werk dat door de leden van AKE was verricht en wat het geresulteerd in deze schitterende tentoonstelling.

De vereniging Amateur Kunstenaars Emmen (AKE) viert in 2019 het vijftigjarig bestaan. Vanwege het jubileumjaar is het werk nu niet alleen op De Verdieping in De Fabriek te zien maar ook in CBK Rensenpark. Op beide tentoonstellingen is een gevarieerd aanbod te zien van nieuw werk van een groot aantal cursisten en docenten van de AKE. De gepresenteerde werken laten zien dat op velerlei manieren uitdrukking is gegeven aan het thema Bloei. Er is een verscheidenheid aan technieken te zien zoals schilderijen, beelden, tekeningen, keramiek en fotografie.

De Amateur Kunstenaars Emmen zetten met deze expositie een jarenlange traditie voort. Al sinds 1973 presenteren de leden van deze Emmense amateurvereniging hun werk bij het Centrum Beeldende Kunst Emmen.

Tentoonstelling Bloei

Bloei – Vijftig jaar Amateur Kunstenaars Emmen
De Verdieping in De Fabriek en CBK Rensenpark
30.11.2019 t/m 12.01.2020

www.cbkemmen.nl
www.ake-emmen.nl
Beide locaties zijn geopend op Tweede Kerstdag!