Docent
Galyna Aguf
Tijdstip
Maandag 13:00-15:00 uur
Cursusnummer GA2

 

-

Hier leer je te werken met twee elkaar aanvullende richtingen: klassieke vakkennis en jet eigen creativiteit

 

Je krijgt vaste opdrachten om te oefenen accent, contrast. of nuance aan te brengen, ver algemenen of juist details aan te brengen.

We werken met aquarel en materialen die daarmee goed te combineren zijn. Denk daarbij aan inkt, houtskool of pastel. In de cursus komen verschillende aquareltechnieken - en effecten aan bod. Je ontwikkelt je creativiteit door breed opgestelde opdrachten. Die geven je de mogelijkheid zelf een onderwerp, manier en techniek te kiezen. Galyna begeleidt je bij opzet, opbouw en uitwerking.

 

Je zult zien dat het leren en ontwikkelen de vorm heeft van een spiraal. Naarmate je naar een hoger niveau klimt, zie je geleerde vaardigheden steeds duidelijker en professioneler en kun je die beter toepassen in je eigen werk.

Galyna Aguf

Galyna heeft in de Oekraïne, aan de Kiev State Institute of Fine Arts, de 5-jarige
opleiding ‘Architecture and Fine Arts’ met succes afgerond. Tijdens deze studie werd er veel tijd besteed aan de basistechnieken van tekenen en schilderen en kreeg ze verdieping van de klassieke methode van tekenen. Vanuit deze achtergrond leert zij haar cursisten om te kijken naar de wereld om hen heen met de ogen van een kunstenaar en dit te verwerken in hun eigen manier van vormgeven.

De cursus is bedoeld voor gevorderden

Meer informatie over Galyna Aguf vind je hier.