5000ste bezoeker AKE exposities in het Afrikahuis

Afgelopen weekend mocht het bestuur van de Amateur Kunstenaars Emmen de 5000e bezoeker verwelkomen. In de afgelopen periode van ca drie maanden werden de bezoekers van de Dependance AKE (tijdelijke expositie en cursusruimte van de ake) in het Rensenpark nauwkeurig geturfd door de aanwezige gastheren/dames

De spanning steeg met elke binnenkomende bezoeker: taart en koffie waren voorbereid

De heer en mevrouw Wubs uit Muntendam kwamen niets vermoedend binnen ,om de expositie in het voormalig Afrikahuis te bezoeken. Daar werden ze begroet door het bestuur en werden hen een bos bloemen overhandigd en een tegoedbon voor 12 cursuslessen, waarvan ze zelf kunnen bepalen of het schilderen, tekenen, keramiek, beeldhouwen grafiek of edelsmeden wordt.

Het echtpaar was blij verrast en aangezien mevrouw Wubs ook heel creatief is, was ze blij met deze bon.

Het begin van het vijftigjarig jubileum in het Rensenpark is met deze 5000ste bezoeker een daverend succes geworden!

Twee schitterende exposities uitgevoerd; veel portretten werden getekend, er werden demonstraties gegeven met grafiek, edelsmeden en quilten, workshops gehouden, lezingen aangeboden etc.

Zo hebben alle bezoekers in de afgelopen maanden, een goed beeld kunnen krijgen van het aanbod, de gezelligheid en de kwaliteit van het aanbod van de Amateur Kunstenaars Emmen.

bezoeker 5000 Afrikahuis Rensenpark