Amateur Kunstenaars Emmen

Maak je eigen verbeelding

Start nieuwe cursussen 24 september 2018

De nieuwe cursussen van AKE starten op 24 september 2018. Je kunt je hier aanmelden.

Ontwikkel je creativiteit bij AKE

Wil jij je creativiteit ontwikkelen? Wil je technieken uit de beeldende kunst leren, of wil je gewoon lid worden van een gezellige vereniging? Meld je dan aan bij AKE!

AKE (spreek uit: Aa-Kaa-Ee) is de vereniging van Amateur Kunstenaars in Emmen. Bij AKE beoefenen we allerlei vormen van beeldende kunst. Kijk hier uit welke cursussen je kunt kiezen. AKE heeft een mooi eigen gebouw met verschillende grote ateliers en materialen waarvan leden gebruik kunnen maken.

Gekwalificeerde docenten

Je krijgt les van hoog gekwalificeerde docenten die allemaal op hun vakgebied hun sporen hebben verdiend.  We zijn erg trots op onze docenten die met persoonlijke aandacht voor de cursist hun kennis en kunde met veel enthousiasme overdragen.

AKE is er voor iedereen

Of je nu pas begint , al eerder les hebt gehad of autodidact bent, iedereen kan bij een cursus terecht. De docenten kunnen allemaal goed inspelen op verschillen in ervaring en kennis.

Vrijwerkgroepen

Het is ook mogelijk aan te sluiten bij één van de vrijwerkgroepen van AKE. Deze groepen maken op geregelde tijden zelfstandig gebruik van de faciliteiten. Kijk hier voor meer informatie over de vrijwerkgroepen.

Rensenpark opening door wethouders Klein en Otter

Op zaterdag 1 september 2018 openen we onze tijdelijke dependance in het Rensenpark in Emmen. De opening wordt gedaan door wethouders Robert Klein en Jisse Otter. Er zullen verschillende bijzondere activiteiten plaatsvinden voor jong en oud. Daarover later meer!

Bij AKE kun je allerlei technieken leren: van tekenen en schilderen tot beeldhouwen en edelsmeden. Kijk hier voor het volledige cursusaanbod.

Inschrijven

Het aanmeldingsformulier voor de nieuwe cursussen van AKE vind je hier. De cursussen starten in januari van 2018. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.

Activiteiten

AKE organiseert geregeld activiteiten als tentoonstellingen en workshops. Er zijn echter ook verenigingsactiviteiten als de vrijwilligersdag, open dagen en kunstmarkten.