AKE Emmen

Studiegroep (naakt)modeltekenen

1 x per maand. Zaterdag van 12:00 tot 16:30 uur.

Op zaterdag 1 februari 2020 is opnieuw een start gemaakt met de studiegroep ’naaktmodel’ tekenen. Na een paar jaar pauze is het met veel enthousiasme weer opgestart. Op dit moment zijn er twee groepen van ieder 10 personen. Die op verschillende zaterdagen 1 keer per maand bij elkaar komen. Het model is er van 12 tot 16 uur. Doordat er nu twee groepen zijn is er de mogelijkheid te ruilen wanneer je een keer niet kunt.

Deze groep is opgestart om de mogelijkheid te bieden een (naakt)model te tekenen zonder professionele begeleiding. Omdat er zowel beginners als ervaren tekenaars mee doen is er veel van elkaar te leren. Veel kijken en doen brengt je verder!!!! Het model wordt door Gerard de Groot geregeld en hij is ook bij beide groepen aanwezig. Elke groep heeft een contactpersoon. Het A.K.E. faciliteert de ruimte, de koffie en thee. In een ontspannen sfeer kunnen maximaal 10 personen per groep mee doen.

Doordat het een ‘vrijewerk groep’ is betekent dit ook dat je samen verantwoordelijk bent voor het

klaarzetten en opruimen. Ook de kosten van het model, koffie, thee en huur van de ruimte delen we

samen in een vooraf afgesproken bedrag. Bent u ook enthousiast geworden dan kunt u zich nu opgeven! Er is goede hoop dat we volgend jaar weer met 2 groepen kunnen starten.

Opgave bij Lenie Bruins: lenie.bruins59@gmail.com