AKE

Amateur Kunstenaars Emmen

Ontwikkel je creativiteit bij AKE

Wil jij je creativiteit ontwikkelen? Wil je technieken uit de beeldende kunst leren, of wil je gewoon lid worden van een gezellige vereniging? Meld je dan aan bij AKE!

AKE - Amateur Kunstenaars Emmen

AKE (spreek uit: Aa-Kaa-Ee) is de vereniging van Amateur Kunstenaars in Emmen. Bij AKE kun je les krijgen in allerlei vormen van beeldende kunst.

Eigen gebouw

AKE heeft een mooi eigen gebouw met verschillende grote ateliers en materialen als ezels e.d. waarvan leden gebruik kunnen maken.

Gekwalificeerde docenten

AKE werkt alleen met hoog gekwalificeerde docenten.We zijn erg trots op ons team docenten dat hoog gekwalificeerd is op hun vakgebied, goed in staat zijn hun kennis en kunde over te dragen en vol enthousiasme les geeft, met persoonlijke aandacht voor de cursist te meer, omdat het niveau van de deelnemers binnen de cursus vaak uiteenloopt.

AKE is er voor iedereen

Het maakt niet uit of je pas begint , al eerder les hebt gehad of autodidact bent, iedereen kan bij een cursus terecht. Ook is het mogelijk om aan te sluiten bij één van de werkgroepen.

Vrijwerkgroepen

AKE heeft ook vrijwerkgroepen. Deze groepen maken op geregelde tijden zelfstandig gebruik van de faciliteiten.

Cursussen

Bij AKE kun je allerlei technieken leren: van tekenen en schilderen tot beeldhouwen en edelsmeden. Kijk hier voor het volledige cursusaanbod.

Inschrijven

Binnenkort komt op deze website het aanmeldingsformulier voor de nieuwe cursussen van AKE. Deze cursussen starten in januari van 2018. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.

Activiteiten

AKE organiseert geregeld activiteiten als tentoonstellingen en workshops. Er zijn echter ook verenigingsactiviteiten als de vrijwilligersdag, open dagen en kunstmarkten.